De RKJ Utrecht zet zich al 35 jaar in om katholieke jongeren uit de regio samen te brengen. Wat begon als een gezellig samen zijn op een zolderkamer is uitgegroeid tot een serieuze vereniging die onderdak heeft gevonden bij het Thomas a Kempis Leerhuis van de Gerardus Majella parochie. In deze periode is er veel verandert en hebben we veel jongeren zien komen en gaan maar wat altijd is gebleven zijn de gezelligheid en saamhorigheid.

Verdiepingsavonden

Iedere maand houden we een verdiepingsavond waarbij een gastspreker iets verteld over het geloof of actuele zaken binnen de Kerk. Dit wordt gedaan onder het genot van een hapje en een drankje. Op zo’n avond is er ook gelegenheid om jouw vragen te stellen over het onderwerp van die avond. Deze avonden worden gehouden op verschillende locatie (zie locaties) en beginnen om 20.00u. Rond 22.00u is avond afgelopen, hoewel velen meestal nog wat langer blijven.

Activiteiten

Naast serieuze verdiepingsavonden moet er ook tijd worden vrijgemaakt voor leuke dingen.  Daarom organiseren we door het jaar heen meerdere teambuildingsuitjes. Ook doen we natuurlijk mee aan de landelijke RK volley- en zaalvoet-bal toernooien. Daarnaast hebben we begin januari een traditioneel Nieuw-jaarsetentje en sluiten we het seizoen af met de gebruikelijke barbecue.

Kortom, gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel.