Het bestuur

Al het werk van de RKJ Utrecht moet ook worden georganiseerd. Daar hebben we het enige echte RKJ Utrecht bestuur voor. Momenteel hebben een aantal bestuursleden afscheid genomen omdat ze te weinig tijd hadden voor het bestuur. We zijn dus dringend opzoek naar nieuwe bestuursleden. Lijkt jou het wat om een jongerengroep te leiden? En heb jij altijd als ervaring op willen doen in een bestuur? Grijp dan je kans en neem contact met ons op!

Joke van Ede
Naam: Joke van Ede
Bestuursjaren: sinds begin 2013
Bestuurstaken: Voorzitter(2016), penningmeester(es) en promotie
Opleiding: 3e jaars informatiekunde aan de Universiteit van Utrecht
Waarom bestuurwerk bij de RKJ Utrecht?:

Bij de RKJ Utrecht kan ik evangeliseren op mij eigen manier door jongeren kennis te laten maken met Jezus. Daarnaast leer je veel nieuwe jongeren kennen en kun je door goed samen te werken een mooi resultaat neerzetten. Het organiseren en regelen van activiteiten zit in mij bloed en het geeft me veel plezier dit te mogen combineren met mijn geloof.

Naam: Dorien de Brouwer
Bestuursjaren: sinds 2015
Bestuurstaken: Contactpersoon, Activiteitencommissaris
Opleiding: 2e jaars Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker
Waarom bestuurwerk bij de RKJ Utrecht?:

Het bestuurswerk van de RKJ Utrecht doe ik met veel plezier. Ik wil graag katholieke jongeren ontmoeten en samen met de jongeren het geloof vieren. Geloven doe je namelijk niet alleen! Het doet me goed als ik iemand een plek kan laten zien waar hij of zij zich thuis en begrepen voelt. Door samen naar een Eucharistieviering te gaan, door te praten over het geloof en door elkaar te leren kennen tijdens een uitje krijg ik nieuwe energie. Jongeren zijn de toekomst en zullen het geloof moeten doorgeven.

Dorien de Brouwer
Agenda
De eerst volgende avonden:
  • (eind van het seizoen)